Film og foto med iPhone – ta utrolige bilder

Det finnes mye å gjøre på fritiden, og du kan for eksempel fotografere for å få utløp for dine kreative sider. Tar du bilder med telefonen kan du enkelt publisere innholdet på sosiale medier. Med en iPhone kan du ta forbløffende gode bilder og videoer, uansett om du er amatør eller profesjonell.

Lag profesjonelle videoer

Det er lett å lage gode og kreative filmer med en nyere modell av iPhone. Med iPhone 13 kan du ta opp videoer i filmatisk modus med frontkameraet med ultravidvinkel. 

Prøv et stativ

Det finnes masse tilbehør som kan hjelpe deg med fotograferingen eller filmopptaket ditt. Et stativ gir bedre stabilitet, og gjør det lettere å holde fokus. Det finnes både bordstativer og gulvstativer som holder mobiltelefonen stødig. Det er et godt utvalg på nett, for deg som vil prøve å filme eller fotografere med ulike stativer.

Fang øyeblikket

Med iPhone kan du ta førsteklasses film og foto i enhver situasjon, og du er alltid klar til å ta et flott bilde. På en låst skjerm er det bare å sveipe mot venstre for å åpne kamera-appen umiddelbart. Kjøper du en iPhone 13, kan du enkelt fange øyeblikket med det som kanskje er verdens beste mobilkamera.