Lær deg mer om kundestøtte via webinar

Hvis du ønsker å forbedre måten du yter service til dine kunder via digitale løsninger, bør du sjekke våre webinarer. Disse er tilgjengelige online.

AI og kundestøtte

Teknologi og digitalisering har endret måten vi driver næring på. Digitale løsninger gjør det mulig å være pålogget stort sett hele tiden. Kundene forventer dermed å kunne opprette kontakt med kundestøtte på en rask og enkel måte. Samspillet mellom mennesker og teknologi preger den digitale handleopplevelsen.

Lytt til hva kundene ønsker

Mange kunder er svært fornøyde med kun digital interaksjon, der de kan finne svar på det de lurer på, samt handle uten at de trenger å ta kontakt med ansatte. Andre kunder foretrekker å prate med et menneske dersom det er noe de lurer på. Å gi kundene muligheten for å velge hvordan de ønsker å få hjelp er svært viktig. På webinar kan du lære mer om hvordan AI påvirker måten vi yter service på, samt hvilke trender gjelder nå.

Samspillet mellom teknologi og menneske i kundeservice

Å forstå hvordan teknologi kan gjøre handelprosessen smidigere er svært viktig for enhver bedrift. Teknologiske løsninger som hjelper kunden er tid- og kostnadsreduserende, og vil øke fortjenesten din.