Popartister online

Denne kategorien innen musikk er kanskje den mest omskiftelige og gir mest inntrykk av at tiden flyr forbi raskt. Mange artister kommer og går, men noen er det jo selvfølgelig som består – både av norske og av internasjonale artister. Her kommer en liten liste over noen av de mest populære artistene/bandene online i dag.

Amerikanske og kanadiske popartister

Her er det mange å velge mellom, så utvalget blir meget begrenset. Noen av de viktigste i dagens lydbilde er nok Pink, Kelly Clarkson, Kate Perry, Justin Bieber, Shawn Mendes, Alessie Cara, The Weeknd og Drake. Noen av disse er kanskje relativt ferske på musikkmarkedet, men de viser i følge musikkjennerne gode tendenser til å gjøre det stort i lang tid fremover.

Nordiske popartister

Her er det mange kjente og kjære navn, naturlig nok, så vi ramser opp de vi setter mest pris på – en fin blanding av gamle og nye. Vi kommer ikke utenom den norske duoen Madcon, og i tillegg finner vi Marion Ravn (Marion Raven), Morten Abel, Kurt Nilsen, Marit Nilsen, Dagny og Astrid S. Fra våre naboer i øst kommer Erik Prydz, Lisa Nilsson, Zara Larsson og ikke minst Avicii. Danskene har også en variert stjernestall, og her finner vi blant andre Kill J, Wangel, SAVEUS og The Attic Sleepers.

Europeiske popartister (ikke nordiske)

Her er listen å velge fra enorm, så vi nevner kun noen av de mest populære navnene – nesten som en «name-dropping»-ting. Vi begynner med noen folkefavoritter fra Storbritannia; Adele, Leona Lewis, Annie Lennox, Emeli Sandé, Ben Howard, Michael Bolton og Craig David. På fastlands-Europa finner vi Woodkid, DJ Bobo, Azis, Karl-Erik Taukar og Emma Marrone.