Spill på nettet

Mulighetene på nettet er nesten endeløse. Alt fra lange forskningsartikler og jobbtips til kunst og underholdning. Spill blir bare mer og mer populært både som avkopling og som en måte å bli kjent med andre mennesker på. For andre er hele poenget å sikte seg inn mot den neste rekorden eller det neste nivået. Uansett hva slags spiller du er, så burde det absolutt være håp for å finne noe alle kan like.

Candy Crush Saga

Som så mange andre slagere er Candy Crush lett å lære, men variasjonen i nivåer og andre utfordringer gjør dette til mer enn et vanlig match-3 spill. Lenge har Candy Crush tronet som et av de mest populære spillene til smarttelefon og tablet, men visste du at du kan spille det og mange andre spill direkte fra datamaskinen? Selskapet bak mange av de mest ikoniske mobilspillene på markedet har et rikt utvalg av spill som også kan spilles direkte i nettleseren.

Spilleautomater

Dersom fargesprakende godteri og sukkersøte bakgrunner ikke er helt din gate, så finnes det utallige andre muligheter. For den eventyrlystne kan spilleautomater og casino på nett tilby en fornøyelig pause. Mulighetene er mange, men hvordan vet du hvem du kan stole på? Heldigvis trenger du ikke å tape alt på suspekte spillsider. Her kan du finne en liste over nye og kommende nettsider som holder det de lover og tilbyr timevis med spenning og moro.

Spillsamlinger på nettet

Klarer du fortsatt ikke å bestemme deg? Fortvil ikke! Det finnes utallige nettsider hvor utvalget er så stort at det burde finnes noe for alle og enhver. Her finner du alt fra rollespill og simulatorer til klassiske arkadespill, fartsfylte bilspill og hjernevridende puslespill. Finn din favoritt eller sjekk ut nye ting hver dag